maandag 8 april 2013

Enkele nieuwe aankopen

Onlangs kreeg ik een flyer in de brievenbus omtrent een boekenverkoop in Roeselare. Het leek heel interessant: boeken voor een spotprijs van €2, €3, €4 of €5. Daar moest ik wel eens gaan rondneuzen. De boekenverkoop ging door in het fabriekspand in Roeselare. Al snel ging ik naar afdeling peuter- en kleuterboeken. Ik kon kiezen uit prachtige prentenboeken. Denk maar aan Anna, Rikki, Saar en de mooie boeken van Guido van Genechten. De voorraad was nog heel rijk, ook al vreesde ik daar wat voor. Ik had het moeilijk een keuze te maken, maar heb dan toch 5 prachtige prentenboeken mee voor een spotprijs. 
De boeken die ik gekozen heb zijn:
      - Saar wordt grote zus van Pauline Oud
      - Net zoals jij van Guido van Genechten. Dit is een jubileumboek van               hem, met alle figuren die in zijn prentenboeken voorkomen.
         - Groen van Mark Sperring
         - Net op tijd van MaĆ«lle en Pascal Lemaitre 
      - Bravo, klein wit visje van Guido van Genechten 

Ergens aan de zijkant van van het fabriekspand zag ik plots een grote kalender liggen. De kalender is weliswaar van 2011, maar er staan prachtige prenten in. Ik ga de prenten uitknippen en laten lamineren, deze kunnen zeker en vast nog van pas komen. Als je weet dat de kalender normaal €45 kost en dat hij daar te koop lag voor €5, is dit wel een superaankoop geweest!

Ik hoop nog veel genot te hebben van de uitbreiding van mijn boekenkast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten