zaterdag 15 oktober 2011

Tweedaagse 3-4 oktober 2011Dag allemaal,

Begin oktober gingen we met z'n allen naar Merkenveld om daar een muzische tweedaagse mee te maken. We wisten niet goed wat ons te doen stond, dus pakten we onze koffers vol nieuwsgierigheid in. Samen vertrokken we richting Zedelgem met de trein. Eens aangekomen in Merkenveld leerden we een lied aan naar aanleiding van de World Teachers Day die zich op 5 oktober plaatsvond. We kregen al meteen te horen dat we het lied mochten aanleren aan lagere schoolkinderen op 5 oktober. Mijn zangkriebels kwamen al volop naar boven.

Tijdens die 2 mooie dagen hebben we verschillende workshops beleefd waar onze creativiteit op hol sloeg. We leerden op muziek een mooie schilderij maken. Bij de workshop Nederlands speelden we met taal en lieten we ons volledig gaan in een kort toneelstukje. Bij beeld kregen we de kans om een masker te maken voor elkaar die uit krantenpapier bestond. En ga zo maar door.

Kortom, het waren 2 fantastische, leerrijke en creatieve dagen waar we meer talenten van onszelf ontdekten en waar we de klas een stuk beter leerden kennen. We voelden ons klaargestoomd om vol goede moed te beginnen aan het academiejaar  Maskers maken met kosteloos materiaalGeen opmerkingen:

Een reactie posten